Plinthos nieuwe locatie in Kerkrade

Plinthos nieuwe locatie in Kerkrade

Om spreiding van ons aanbod en zorg dichter bij huis te kunnen bieden, openen wij 1 oktober 2020 een nieuwe locatie in Kerkrade. Wij vestigen ons in een voormalig schoolgebouw, Campus Kerkrade, dat nu gerenoveerd en ingericht is als verzamelgebouw waar tal van welzijns- en maatschappelijke organisaties samenkomen. De volledige bestemming is gebaseerd op de thema’s ‘leren en werken’ en beschikt over tal van faciliteiten waarvan wij gebruik kunnen maken voor onze activiteiten.

Net als op onze locatie in Schinnen, hebben we in Kerkrade een beleefomgeving en ontmoetingsplek gecreëerd waarbij we een continue samenwerking aangaan met partnerorganisaties, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties die daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Het feit dat veel van onze samenwerkingspartners hier gevestigd zijn op dezelfde locatie, maakt het maken van kruisverbanden en het gezamenlijk ondernemen van activiteiten nog gemakkelijker.

Bezoek ons tijdens de open dag op 30 oktober
Op 1 oktober starten we officieel op onze nieuwe locatie en op 30 oktober organiseren wij een open dag voor eenieder die ons wil ontmoeten op onze nieuwe plek. Interesse om een kijkje te komen nemen? Houd onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie of neem contact met ons op.