Locatie Kerkrade

Om spreiding van ons aanbod en zorg dichter bij huis te kunnen bieden, zijn wij per oktober 2020 ook actief vanaf een nieuwe locatie in Kerkrade. Wij zijn daar gevestigd in een voormalig schoolgebouw, dat gerenoveerd en ingericht is als verzamelgebouw waar tal van welzijns- en maatschappelijke organisaties samenkomen. De volledige bestemming is gebaseerd op de thema’s ‘leren en werken’ en beschikt over tal van faciliteiten waarvan wij gebruik kunnen maken voor onze activiteiten.

Ontmoetingsplek

Net als op onze locatie in Schinnen, hebben we in Kerkrade een beleefomgeving en ontmoetingsplek gecreëerd waarbij we een continue samenwerking aangaan met partnerorganisaties, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties die daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Het feit dat veel van onze samenwerkingspartners hier gevestigd zijn op dezelfde locatie, maakt het maken van kruisverbanden en het gezamenlijk ondernemen van activiteiten nog gemakkelijker.

Aanbod

Wij verlenen samen een breed en integraal aanbod van zorg- en dienstverlening, waarbij zorg en welzijn hand in hand gaan met praktijkgericht onderwijs en arbeid.