Vacature: GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist

Vacature: GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

Plinthos zit gevestigd op een bijzonder mooie locatie in Schinnen en maakt onderdeel uit van de Mutsaersstichting. Plinthos is een beleefomgeving en een ontmoetingsplek voor kinderen, jongeren, partners, betrokkenen en ondernemers op het gebied van zorg, welzijn, onderwijs en werken. Samen met overheden en kennisinstellingen wordt er invulling gegeven aan een meervoudige, alternatieve aanpak, gericht op het aanreiken van uitzichten aan kinderen en jongeren. Zij worden gestimuleerd om vanuit Plinthos hun talenten en capaciteiten te ontdekken en te ontplooien. Een integraal netwerk van betrokken partners ondersteunt deze jonge mensen in hun ontdekkingstocht. Zie voor meer informatie over Plinthos op https://plinthos.nl

Momenteel zijn wij op zoek voor het aanbod Infant Mental Health (IMH) in Zuid Limburg naar een:

GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist

24 tot 36 uur per week

Het zorgprogramma Infant Mental Health heeft als doel het vroegtijdig onderkennen, verklaren en verminderen van problematiek bij kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar en het gezinssysteem waarin ze opgroeien. Er wordt brede multidisciplinaire zorg geboden, zowel op het gebied van diagnostiek en behandeling. Spreekt jouw dit zorgprogramma aan en wil jij werken in een gemotiveerd, gedreven team, en jouw expertise inzetten om bij te dragen aan de zorg voor de kinderen met psychische problematiek? Kom dan ons team versterken! Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten. We stimuleren lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling door je gebruik te laten maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist ben je regiebehandelaar en verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingstraject. Daarnaast doe je diagnostische onderzoeken, intakes en het coördineren van de behandelingen. Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan, waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject. Jouw taak is het helpen van voornamelijk kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar met een diversiteit aan problematiek, denk aan ADHD, persoonlijkheidsproblemen, autisme, angststoornissen, depressie, hechtingsproblemen, eetstoornissen etc. of combinaties hiervan. Het is aan jou als GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist om ervoor te zorgen dat ieder kind goed contact en de juiste zorg krijgt. Deze werkzaamheden voer je uit binnen een multidisciplinair team, in nauwe samenspraak en samenwerking met je collega’s. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan cliëntgebonden medewerkers en GZ-psychologen / Orthopedagogen Generalisten in opleiding. Tevens is het belangrijk dat je een actieve en innovatieve bijdrage levert aan de kwaliteit van hulpverlening.

Wie zoeken wij?

Ons team zoekt een energieke collega die affiniteit heeft met het zorgprogramma Infant Mental Health. Je beschikt over een master psychologie kind en jeugd of orthopedagogiek en de aanvullende opleiding tot GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is onmisbaar en je bent in staat om een integratief beeld te schetsen. Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige SKJ of BIG registratie.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 65. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Luuk Venner, Teamcoördinator Plinthos (06-13216174).

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 20-11 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl. De reactietermijn voor deze vacature sluit op 5 april 2020.