Vacature ervaren ambulante begeleider(s)

Vacature ervaren ambulante begeleider(s)

Vacature ervaren ambulante begeleider(s) Jeugdhulp locatie Plinthos (Z-L)

Hoeve de Kaolder (Plinthos begeleiding) is van mening dat ieder kind recht heeft op een mooie en zorg(e)loze toekomst. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jongeren zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven.
Wanneer dit niet meer mogelijk is, zorgen wij voor een passende oplossing voor onze jongere en het gezin. Ons zorgaanbod bestaat uit dagbesteding, tijdelijk verblijf (logeeropvang), ambulant gespecialiseerde begeleiding, behandeling en verblijf. We werken volgens het principe van zorg op maat en proberen door middel van flexibiliteit en expertise zo goed mogelijk aan te sluiten bij iedere hulpvraag.

Vanwege uitbreiding op onze locatie Plinthos in Zuid-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren ambulant begeleiders Jeugdhulp.
Ben jij een enthousiaste en ervaren jeugdhulpverlener en wilt je kennis en kunde inzetten in de begeleiding van kind en jeugd met een autisme-spectrumstoornis, ADHD en (lichte) psychiatrische- of systemische- problematiek? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een enthousiast en dynamisch team? Vind je het prachtig om zinvol bezig te zijn voor en met anderen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Binnen Plinthos zijn we namelijk op zoek naar een:

Ambulante begeleider Jeugdhulp

Gemiddelde werkweek bestaat uit 24 – 36 uur
Werkgebied Zuid-Limburg

De functie
Je biedt individuele begeleiding vanuit de thuissituaties of locatie Plinthos. De hulpvraag van kind en de ouders neem je als uitgangspunt. De problematiek kan zich op meerdere gebieden voordoen. Je kiest vooral een praktische insteek.

Jouw profiel
Je hebt een gerichte HBO- of WO opleiding (Social Work, SPH, Maatschappelijk Werk, (Ortho)Pedagogiek). Je hebt ervaring en affiniteit met kind en jeugd met een autisme-spectrumstoornis en hun (sociale) netwerk. Je bent pro-actief, positief ingesteld en je wilt zelf regie nemen over je loopbaan.

Wij bieden jou
Een marktconform salaris met uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Een dynamisch en mooie werkomgeving met een enthousiast en professioneel team.

Solliciteren
Als deze vacature jouw interesse gewekt heeft, nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van ‘Sollicitatie Ambulante begeleider Jeugdhulp. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisanne Winten via l.winten@hoevedekaolder.nl of 06-59944008 onder vermelding van ‘Sollicitatie Ambulante begeleider Jeugdhulp’. Wellicht nodigen we je hierna graag uit voor een kennismakingsgesprek.